VILLA

MALLORY CIRCLE

Villa Mallory Circle ligger på ett av de bästa lägena på Southern Dunes och består av totalt 3 sovrum och har riktiga sängar/sovplatser för sex personer. I huset har vi även extrasängar och en babyresesäng som går bra att använda för att få fler sovplatser.

Hela villan är nyrenoverad i ljus och fräsch stil med exlusiva material.


Varje sovrum är utrustat med en egen platt-tv och master bedroom har eget badrum med badkar, dusch och walk-in closet. De två andra sovrummen delar på ett badrum med dusch. Båda badrummen är nyrenoverade med snygg klinker, granit och infällda spotlights. Alla gästrummen har rymliga garderober, sköna sängar och sängkläder i hög kvalitet som ingår i hyran.


Köket är superfräscht och även detta nyrenoverat och fullutrustat med spis, ugn, kyl/frys, diskmaskin och micro.

Köket och det större allrummet delas av med en bardisk där en öppen planlösning för tv/vardagsrum samt matplats tar vid.


Köket och det större allrummet delas av med en bardisk där vi även satt ett trevligt barbord och stolar. I vardagsrummet finns ett större middagsbord med plats för 8 personer. Den öppna planlösningen i huset ger möjlighet till trevliga stunder och umgänge.


I vardagsrummets tv-hörna finner ni en 55" platt TV med digitalbox med massor av tv-kanaler. Här finns också en bluetooth ljudanläggning så ni kan spela er egen musik.


Ute på terrassen hittar du swimmingpoolen med själva spadelen avdelad från den vanliga poolen. Hela ute-utrymmet är  omringat av ett nät, bla för att skydda mot irriterande insekter.

Familjefavoriten när det börjar mörkna är att tända ”bonfiren” en eldstad  som fällts in i ett bord och bara sjunka ner i en av stolarna och mysa. Kanske till och med  grilla några marschmallows.

Även på terassen finns det en tv i taket på den överbyggda delen och en bargrupp med ett högre barbord och barstolar. Här sitter man gärna och njuter med en iskall öl och en bra baseballmatch på tv:n samtidigt som golfarna spelar förbi och det är full aktivitet i poolen. Vi har en bra Weber grill för att kunna tillaga en riktig amerikansk BBQ

 

Pool och SPA kan värmas upp på begäran (rekommenderas perioden okt-mars).

 

I garaget och på uppfarten finns plats för 2-3 bilar och det är  i garaget du hittar  extrasängarna och de leksaker vi har att erbjuda barnen.

I huset finns självfallet fritt trådlöst internet och telefon för fria samtal (med vissa restriktioner och begränsningar)  inom USA.

Semestervilla Mallory Circle 3D skiss - planlösning

HYRESPRISER VILLA MALLORY CIRCLE


I hyrespriset ingår alla skatter (amerikansk moms och turistskatt), sängkläder, handdukar, el, vatten, trådlöst internet, kabel-tv, telefonsamtal inom USA samt slutstädning. Frivillig uppvärmning av pool kostar 1500kr per vecka, rekommenderas under perioden oktober - mars.


Vi har inga fasta ankomst eller avresedagar utan detta regleras utifrån tillgänglighet och efterfrågan. Försöker får så lite luckor i kalendern som möjligt och vi kan neka bokning om det blir för många "spillnätter". Vi reserverar oss för eventuella fel i kalender så kontakta ALLTID oss innan ni bokar flygbiljetter eller andra arrangemang.


Vid bokning tar vi ut en handpenning på 2000kr per vecka, Din bokning är bekräftad först när vi mottagit denna betalning.

SÄSONG

NATT (Minst 3 nätter)

VECKA

MÅNAD

LÅG (Sept - Jan)

2150 SEK

14.500 SEK

48.000 SEK

MELLAN (Feb - Maj)

2350 SEK

15.500 SEK

52.000 SEK

HÖG (Jun - Aug)

2550 SEK

16.500 SEK

55.000 SEK

HÖGTIDER (Jul, Nyår, Påsk)

-

17.500 SEK

-