VÄLKOMMEN

HEM TILL OSS!

Vår familj består av Mamma Sandra, Pappa Peo och vår dotter Marley och bor strax utanför Trelleborg i Skåne.

Hemma i Sverige finns även en hund, 65 kilos bullmastiffen Melker, men han gillar inte att flyga, så när vi är i ”our home in the sun” föredrar han att stanna hemma i Sverige och bo på hundhotell eller hos goda vänner istället.


Vi jobbar med e-handel och driver bla en butik som heter Shirtstore och finns i ett antal olika länder samt en produktion- och grossistverksamhet inom licenstryckta kläder.


Vi älskar att resa och USA har kommit till att bli den absoluta favoriten. Sen vår första gemensamma USA resa som även var vår bröllopsresa 2007 har vi haft förmånen att kunna åka på ett par olika äventyr, bla Kalifonien, Florida, Nevada, Washington och New York.

 

Att köpa hus någonstans i USA har varit något vi drömt om länge och jobbat hårt för.

I februari 2014 hyrde gemensamt 3-generationer av familjen Olsson en villa i närheten av nöjesparkerna runt Orlando.

Vi älskade villan, området visade sig vara perfekt och vi började skoja om att det var här vi skulle slå ner våra amerikanska bopålar. Slumpen, ödet eller vad man än väljer att kalla det gav oss sista puffen när tv-programmet På Spåret valde att starta sin resa från just Haines City en typiskt kall, ruggig, regnig och blåsig svensk vinterkväll.


Våra villor på Southern Dunes ägs av vårt amerikanska bolag Hybris US Estates, LLC, som i sin tur ägs av vårt svenska moderbolag Hybris Holding AB.


På denna sidan ger vi er en tydlig och rättvis bild av våra hus och dess närområde och tipsar om olika sevärdheter och aktiviteter. Tveka aldrig om att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, vi svarar oftast snabbt och gör vad vi kan för att reda ut alla eventuella frågetecken.

VAD SÄGER VÅRA GÄSTER.

En av våra höjdpunkter när vi återvänder till villorna är att läsa alla nya hälsningar i gästböckerna. Här är ett axplock för er att läsa...