VILLA

DUNES COURT

Villa Dunes Court ligger på en lugn återvändsgränd utan trafik och med utsikt over 12:e hålets fairway. Huset består av 4 sovrum och har riktiga sängar till 8 personer. Vi kan också ömbesörja extasängar eller babyresesängar vid behov för att få fler sovplatser.

Hela villan är helt nyrenoverad i ljus och skandinavisk stil.


Alla sovrum har egen stor platt-tv med kabelkanaler, de två Master Suite rummen har stora kingsängar (200 cm) och egna privata badrum med dusch. Från det ena stora sovrummet har ni också egen utgång till poolområdet från både sovrum och badrum samt en walk-in closet.

De två övriga sovrummen erbjuder Queen säng (155 cm) respektive 2 enkelsängar (100 cm) och delar på ett badrum med dusch.


Alla gästrummen har nya sköna sängar, rymliga garderober, byråer och sängkläder av hög kvalitet som ingår i hyran.

Det helt nyrenoverade köket har fått nya skåp, vitvaror och bänkskivor i granit. Köket är utrustat med alla maskiner som kan tänkas behövas för en god middag såsom Kyl/frys, ismaskin, spis, ugn, micro, diskmaskin, kaffe/espressobryggare, brödrost och mixer.


Köket och det större allrummet delas av med en bardisk där vi även satt ett trevligt barbord och stolar. I vardagsrummet finns ett större middagsbord med plats för 8 personer. Den öppna planlösningen i huset ger möjlighet till trevliga stunder och umgänge.

 

I vardagsrummets tv-hörna finner ni en 55" platt TV med digitalbox med massor av tv-kanaler. Här finns också en bluetooth ljudanläggning så ni kan spela er egen musik.


Från vardagsrummet tar ni er ut till det stora poolområdet.

Hela uteplatsen är omringat av ett nät för att skydda från insekter. Även här har vi placerat en stor 50" platt-tv vid loungen och skulle det mot förmodan bli kyligt på kvällen finns en terrassvärmare att tillgå (gas ingår ej i hyran).

Det finns också solstolar när det är dags att bättra på solbrännan.

Givetvis ska det grillas när man är på plats och vi har en stor gasolgrill som räcker till det stora sällskapet.


Poolen kan värmas upp på begäran (rekommenderas perioden okt-mars).

På uppfarten och i garaget har ni plats för 3-4 bilar och det är i garaget ni också hittar tvättmaskin samt torktumlaren.


Hela huset har fritt trådlöst internet och det finns telefon med fria samtal inom USA och Canada.

HYRESPRISER VILLA DUNES COURT


I hyrespriset ingår alla skatter (amerikansk moms och turistskatt), sängkläder, handdukar, el, vatten, trådlöst internet, kabel-tv, telefonsamtal inom USA samt slutstädning. Frivillig uppvärmning av pool kostar 1500kr per vecka, rekommenderas under perioden oktober - mars.


Vi har inga fasta ankomst eller avresedagar utan detta regleras utifrån tillgänglighet och efterfrågan. Försöker får så lite luckor i kalendern som möjligt och vi kan neka bokning om det blir för många "spillnätter". Vi reserverar oss för eventuella fel i kalender så kontakta ALLTID oss innan ni bokar flygbiljetter eller andra arrangemang.


Vid bokning tar vi ut en handpenning på 2000kr per vecka, Din bokning är bekräftad först när vi mottagit denna betalning.

SÄSONG

NATT (Minst 3 nätter)

VECKA

MÅNAD

LÅG (Sept - Jan)

2250 SEK

15.000 SEK

50.000 SEK

MELLAN (Feb - Maj)

2450 SEK

16.000 SEK

54.000 SEK

HÖG (Jun - Aug)

2650 SEK

17.000 SEK

58.000 SEK

HÖGTIDER (Jul, Nyår, Påsk)

-

18.000 SEK

-