RESTAURANGER.

Det är ingen risk att behöva gå hungrig i USA! Villorna har fullt utrustade kök och alla verktyg för att tillaga en gourmet-middag.

Men det är troligt att ni vill göra några restaurangbesök också och här tipsar vi om några trevliga ställen i närområdet.


Inne på området, uppe på klubbhuset hittar ni vår egna restaurang som serverar frukost, lunch och kvällsmat. Extra stor kvällsmeny finns tillgänglig på fredagar.

Här finns också en sportbar som där det är trevligt att ta en iskall efter golfen eller bara sitta och njuta av sport på TV:n.

Egg City är Haines City egen 50-tals diner som serverar frukost och lunch, eller brunch ska man nog snarare säga då portionerna ofta är väl tilltagna. Trevlig miljö och ett härligt ställe att börja dagen på.

20 minuter från villorna, nere i Lake Wales hittar ni ett skönt ställe som heter Crazy Fish. Det ser inte mycket ut för världen men väl värt ett besök då deras fisk och skaldjur är fantastiskt goda!

Harry's Old Place är en kvarterskrog i utkanten av Winter Haven ca 15 minuter från våra villor och här träffar ni inte många turister, för de hittar helt enkelt inte hit. Detta är ett geniunt "hak" och det mesta på menyn består av dagsfärsk lokal fångst av fisk som serveringspersonalen gärna berättar och tipsar om, men här erbjuds även traditionella kötträtter för den som föredrar det.

Ovation Bistro & Bar är en mindre restaurangkedja med 3 restauranger, Davenport, Lakeland och Winder Haven. Erbjuder klassisk amerikansk meny och ofta live underhållning på helgerna.

The Boathouse är vår favorit bland Disney Spring rika restaurangutbud. Förutom en trevlig meny och den fantastiska omgivningen som Disney Springs erbjuder har man här också möjlighet att åra amfibiebil.

Amerikanskt steakhouse i Haines City (c.a 1500m från villan). Här erbjuds saftiga ribs och steaks i alla dess former.

Typisk amerikansk inredning med rostiga skyltar och bilgrillar på väggarna. Ofta mycket gäster så bli inte förvånad om du får vänta en stund på ditt bord. Men det går bra att vänta med en drink eller iskall öl på parkeringen.

15 minuter från villorna finner ni restaurangen Harborside i Winter Haven. En nyrenoverad fiskrestaurang precis vid kanet till Lake Shipp. Med egen brygga kommer gästerna med båt, flygplan, jet-skis och givetvis bil. Förutom väldigt god och färskt fisk så har de också kötträtter i världsklass. På kvällarna är det inte ovanligt med live-underhållning nere på terrassen.

5 minuter från villorna på vägen till Lake Alfred hittar ni ett ganska speciellt hak vid namn Gary's Oyster Bar & Fish House. Troligen är lokalen eller möblerna inte renoverade sedan 70-talet och detta är ingen "fine dining". Är ni sugen på ostron och fisk eller kanske grodlår och alligatorsvans i äkta "redneck" miljö så är detta stället för er!

Ovation Bistro & Bar är en mindre restaurangkedja med 3 restauranger, Davenport, Lakeland och Winder Haven. Erbjuder klassisk amerikansk meny och ofta live underhållning på helgerna.

Italiensk restaurang av bättre standard i mysiga Celebration. Fantastiska pizzor and god pasta.